Det du inte visste du behövde

nya saker

En av E-handelns största fördelar för oss konsumenter är utan tvekan det otroligt stora utbud av produkter vi nu kan köpa direkt från våra vardagsrumssoffor. Med några få pekningar på plattan så har man beställt något som man bara några minuter tidigare, inte ens visste man behövde.

Roliga prylar

Vissa sajter har helt fokuserat på att sälja produkter vars huvudsakliga värde ligger i att de är underhållande. De kanske internationellt sett största sidan inom denna kategorin heter Thinkgeek och säljer roliga saker med populärkulturreferenser. Företaget är även kända för att vid första april varje år lansera ett antal fejkprodukter som sticker ut lite extra. Vissa av dessa har fått så mycket uppmärksamhet att de till slut blev riktiga produkter.

Handgjort

Förutom att internet ger företag möjlighet att sälja nya och mer obskyra saker så får även hobbypysslarna en möjlighet att sälja sina egna produkter. Sajten Etsy.com fokuserar på just detta och är en marknadsplats där vem som helst kan sälja produkter som de själva har gjort. Detta gör det möjligt att hitta och köpa helt unika produkter av mycket hög kvalitet.